03 Dec Vláčné řezy s ostružinami a rybízem
Vyzkoušejte další z dezertů, který je díky ovoci přirozeně sladký.
Příprava receptu
Doba pečení: 40 min Počet porcí: 12 Počet kalorií: 220 kcal Makroživiny: 4 g B, 6 g S, 20 g T
Chutné řezy nejen pro vzácné návštěvy!
Ingredience:
Na korpus:
Na náplň:
Postup:
- Na mírném plameni rozpustíme máslo s čokoládou.
- Mezitím si vyšleháme bílky a přidáme k nim zbytek ingrediencí na korpus.
- Pečeme 40 minut na 175 °C.
- Ingredience na krém (mascarpone, smetanu a kokosové mléko) smícháme a vyšleháme mixérem.
- Krém namažeme na upečený korpus a dáme přes noc vychladit do ledničky.
- Nakonec ozdobíme ovocem.
Závěr a souhrn k vytisknutí
Z ingrediencí na korpus vytvoříme těsto, které ve formě pečeme 40 minut. Dále si připravíme krém, který navrstvíme na korpus a necháme ztuhnout v ledničce. Nakonec ozdobíme dle preferencí.
Vláčné řezy s ostružinami
Ingredients
Korpus
- 80 g rozmixovaých kešu
- 80 g zakysané smetany
- 80 g hořké čokolády
- 70 g másla
- 2 vejce
- 1 prášek do pečiva
Krém
- 200 g mascarpone
- 100 g zakysané smetany
- 50 g kokosového mléka aroy-D
Instructions
- Na mírném stupni rozpustíme máslo s čokoládou. Mezitím si vyšleháme bílky a přidáme k nim zbytek ingrediencí na korpus.
- Pečeme 40 minut na 175 °C.
- Ingredience na krém (mascarpone, smetanu a kokosové mléko) smícháme a vyšleháme mixérem)
- Krém namažeme na upečený korpus a dáme přes noc vychladit do ledničky. Nakonec ozdobíme ovocem.
No Comments