Vláčné řezy s ostružinami a rybízem

Vláčné řezy s ostružinami a rybízem

Vyzkoušejte další z dezertů, který je díky ovoci přirozeně sladký.

Příprava receptu

Doba pečení: 40 min Počet porcí: 12 Počet kalorií: 220 kcal Makroživiny: 4 g B, 6 g S, 20 g T

Chutné řezy nejen pro vzácné návštěvy!

 

Ingredience:

 

Na korpus:

80 g rozmixovaných kešu

80 g zakysané smetany

80 g hořké čokolády 70 %

70 g másla

2 vejce

1 prášek do pečiva

 

Na náplň:

200 g mascarpone

100 g zakysané smetany

50 g kokosového mléka aroy-D

 

Postup:

  1. Na mírném plameni rozpustíme máslo s čokoládou.
  2. Mezitím si vyšleháme bílky a přidáme k nim zbytek ingrediencí na korpus.
  3. Pečeme 40 minut na 175 °C.
  4. Ingredience na krém (mascarpone, smetanu a kokosové mléko) smícháme a vyšleháme mixérem.
  5. Krém namažeme na upečený korpus a dáme přes noc vychladit do ledničky.
  6. Nakonec ozdobíme ovocem.

 

 

Řezům sluší nejen ostružiny, ale jakékoliv sezónní ovoce.

 

Závěr a souhrn k vytisknutí

Z ingrediencí na korpus vytvoříme těsto, které ve formě pečeme 40 minut. Dále si připravíme krém, který navrstvíme na korpus a necháme ztuhnout v ledničce. Nakonec ozdobíme dle preferencí.

Vláčné řezy s ostružinami

Cook Time 40 minutes
Calories 220 kcal

Ingredients
  

Korpus

  • 80 g rozmixovaých kešu
  • 80 g zakysané smetany
  • 80 g hořké čokolády
  • 70 g másla
  • 2 vejce
  • 1 prášek do pečiva

Krém

  • 200 g mascarpone
  • 100 g zakysané smetany
  • 50 g kokosového mléka aroy-D

Instructions
 

  • Na mírném stupni rozpustíme máslo s čokoládou. Mezitím si vyšleháme bílky a přidáme k nim zbytek ingrediencí na korpus. 
  • Pečeme 40 minut na 175 °C.
  • Ingredience na krém (mascarpone, smetanu a kokosové mléko) smícháme a vyšleháme mixérem) 
  • Krém namažeme na upečený korpus a dáme přes noc vychladit do ledničky. Nakonec ozdobíme ovocem.

 

No Comments

Post A Comment
Recipe Rating