16 Nov Kuřecí vývar s restovanou cuketou
Polévka, která vás zasytí i přesto, že obsahuje jen vývar a restovanou zeleninu.
Příprava receptu
Doba vaření: 20 min Počet porcí: 4 Počet kalorií: 200 kcal Makroživiny: 7 g B, 19 g S, 11 g T
Kalorická hodnota vývaru se může lišit. To samé platí i u zeleniny, záleží, jak velké kusy zvolíte.
Ingredience:
Postup:
- Pokud máte hotový vývar, dejte do hrnce nakrájenou zeleninu na větší kusy (mrkev, celer, petržel) změknout. Pokud nemáte, udělejte zeleninu rovnou ve vývaru.
- Na pánvičce na ghí osmahněte cibulku a přidejte na kousky nakrájenou cuketu.
- Chvilku restujeme, aby cuketa trochu změkla, ale zároveň zůstala křupavá.
- Poté nakrájíme zeleninu z vývaru, obereme maso z kostí (ze kterých jsme připravovali vývar), osolíme, opepříme, přidáme cuketu s cibulkou a ozdobíme pažitkou.
Závěr a souhrn k vytisknutí
Pokud máte hotový vývar, tuto polévku budete mít hotovou raz dva. Pokud nemáte, pár hodin zabere uvařit vývar, ve kterém můžete uvařit i zeleninu. Zvlášť si orestujeme cuketu, ozdobíme pažitkou a je to.
Kuřecí vývara s restovanou cuketou
Ingredients
- 1 l kuřecího vývaru
- 2 menší cukety
- cibule
- 2 mrkve
- 2 petržele
- sůl, pepř, pažitka
Instructions
- Pokud máte hotový vývar, dejte do hrnce nakrájenou zeleninu na větší kusy (mrkev, celer, petržel) změknout. Pokud nemáte, udělejte zeleninu rovnou ve vývaru.
- Na pánvičce na ghí osmahněte cibulku a přidejte na kousky nakrájenou cuketu.
- Chvilku restujeme, aby cuketa trochu změkla, ale zároveň zůstala křupavá.
- Poté nakrájíme zeleninu z vývaru, obereme maso z kostí, osolíme, opepříme, přidáme cuketu s cibulkou a ozdobíme pažitkou.
No Comments