23 Nov Hruškové brownie
Recept na brownie, jehož základ tvoří hrušky, vlašské ořechy a hořká čokoláda. Ke kafi ideální dezert.
Příprava receptu
Doba pečení: 40 min Počet porcí: 12 Počet kalorií: 250 kcal Makroživiny: 4 g B, 11 g S, 21 g T
Brownie s příchutí podzimu!
Ingredience:
Postup:
- V kastrůlku necháme rozpustit čokoládu a máslo, poté přidáme žloutky, kakao a mascarpone.
- Bílky vyšleháme, ořechy rozmixujeme. 3-4 hrušky oloupeme a nastrouháme nahrubo.
- Vše smícháme dohromady a vložíme do vymazané a vysypané formy.
- Ozdobíme plátky hrušek a pečeme cca 40 minut na 180 °C.
Závěr a souhrn k vytisknutí
Těsto na brownie vytvoříme smícháním všech ingrediencí podle postupu. Nalejeme do vysypané formy a peceme 40 minut na 180 °C.
Hruškové brownie
Ingredients
- 90 g rozmixovaných vlašských ořechů
- 80 g másla
- 100 g hořké čokolády 85 %
- 120 g mascarpone
- 3 vejce
- 5 středních hrušek
- 2 lžíce bio kakaových bobů mletých
Instructions
- V kastrůlku necháme rozpustit čokoládu a máslo, poté přidáme žloutky, kakao a mascarpone.
- Bílky vyšleháme, ořechy rozmixujeme. 3-4 hrušky oloupeme a nastrouháme nahrubo.
- Vše smícháme dohromady a vložíme do vymazané a vysypané formy.
- Ozdobíme plátky hrušek a pečeme cca 40 minut na 180 stupňů.
No Comments