Hruškové brownie

Hruškové brownie

Recept na brownie, jehož základ tvoří hrušky, vlašské ořechy a hořká čokoláda. Ke kafi ideální dezert.

Příprava receptu

Doba pečení: 40 min Počet porcí: 12 Počet kalorií: 250  kcal Makroživiny: 4 g B, 11 g S, 21 g T

Brownie s příchutí podzimu!

 

Ingredience:

90 g rozmixovaných vlašských ořechů

80 g másla

100 g hořké čokolády 85 %

120 g mascarpone

3 vejce

5 středních hrušek

2 lžíce bio kakaových bobů mletých

 

 

Postup:

  1. V kastrůlku necháme rozpustit čokoládu a máslo, poté přidáme žloutky, kakao a mascarpone.
  2. Bílky vyšleháme, ořechy rozmixujeme. 3-4 hrušky oloupeme a nastrouháme nahrubo.
  3. Vše smícháme dohromady a vložíme do vymazané a vysypané formy.
  4. Ozdobíme plátky hrušek a pečeme cca 40 minut na 180 °C.

 

Formu vysypejte rozmixovanými ořechy nebo strouhaným kokosem.

 

Závěr a souhrn k vytisknutí

Těsto na brownie vytvoříme smícháním všech ingrediencí podle postupu. Nalejeme do vysypané formy a peceme 40 minut na 180 °C.

Hruškové brownie

Cook Time 40 minutes
Servings 12 porcí
Calories 250 kcal

Ingredients
  

  • 90 g rozmixovaných vlašských ořechů
  • 80 g másla
  • 100 g hořké čokolády 85 %
  • 120 g mascarpone
  • 3 vejce
  • 5 středních hrušek
  • 2 lžíce bio kakaových bobů mletých

Instructions
 

  • V kastrůlku necháme rozpustit čokoládu a máslo, poté přidáme žloutky, kakao a mascarpone.
  • Bílky vyšleháme, ořechy rozmixujeme. 3-4 hrušky oloupeme a nastrouháme nahrubo.
  • Vše smícháme dohromady a vložíme do vymazané a vysypané formy.
  • Ozdobíme plátky hrušek a pečeme cca 40 minut na 180 stupňů.
No Comments

Post A Comment
Recipe Rating