Dýňové pyré s řeřichou

Dýňové pyré s řeřichou

Jednoduchá příloha, která vám zabere jen chvilku.

 

Příprava receptu

Doba vaření: 20 min Počet porcí: 2 Počet kalorií: 200 kcal Makroživiny: 3 g B, 17 g S, 15 g T

Výborná příloha k pečenému masu!

 

Ingredience:

1 menší Hokkaidó dýně

2 lžíce ghí

řeřicha

sůl, pepř

 

Postup:

  1. Dýni omyjeme, zbavíme semínek, nakrájíme na kostičky.
  2. Dáme vařit, než nezměkne.
  3. Poté přidáme ghí a sůl a rozmixujeme tyčovým mixérem.
  4. Ozdobíme řeřichou.

 

Pokud máte dýni větší, připravte si i dýňovou polévku.

 

Závěr a souhrn k vytisknutí

Dýni uvaříme doměkka, poté rozmixujeme spolu s ghí. Dochutíme a ozdobíme řeřichou.

Dýňové pyré s řeřichou

Cook Time 20 minutes
Servings 2
Calories 200 kcal

Ingredients
  

  • 1 menší Hokkaidó dáně
  • 2 lžíce ghí
  • řeřicha
  • sůl, pepř

Instructions
 

  • Dýni omyjeme, zbavíme semínek, nakrájíme na kostičky.
  • Dáme vařit, než nezměkne.
  • Poté přidáme ghí a sůl a rozmixujeme tyčovým mixérem.
  • Ozdobíme řeřichou.

 

No Comments

Post A Comment
Recipe Rating