Nejprve si vytvoříme kvásek. Kostku droždí nadrobíme do misky, přidáme 150 ml vlažného mléka, lžíci mouky a lžíci medu nebo cukru.
V míse smícháme mouku, erythritol, špetku soli, mandle, rozinky a citrónovou kůru.
K suchým ingrediencím přimícháme zbytek mléka, rozpuštěné máslo, vejce, rum. Nakonec přimícháme kvásek.
Těsto prohněteme a necháme hodinu a půl kynout pod čistou utěrkou.
Těsto rozdělíme na dvě poloviny a vytvarujeme bochánky. Položíme je na plech vyložený pěčícím papírem.Na bocháncích nožem vyřízneme kříž, pomažeme vajíčkem a ozdobíme plátky mandlí.
Pečeme 10 minut na 200 °C, potom snížíme teplotu na 150 °C a pečeme ještě 20 - 30 minut.
Necháme vychladnout, posypeme kokosovou moučkou a nakrájíme.