Kešu a vlašské ořechy (40 g) rozmixujeme.
Namleté ořechy smícháme s kokosovou moukou, skořicí, práškem do pečiva, citrónovou kůrou, vajíčkem, kokosovým olejem a sladidlem.
Vytvoříme těsto, které dáme na půl hodiny do mrazáku.
Jablko oloupeme, nastrouháme na hrubo.
Přidáme k němu 30 g vlašských ořechů nalámaných na kousky a lžičku skořice.
Vyndáme těsto z mrazáku a rozdělíme ho na 5 částí (cca po 50 g).
Vytvoříme 5 válečků (pokud se budou trhat, více na válečky zatlačte a snažte se těsto "mačkat" k sobě).
Tvarujeme spirálu, mezi kterou dáváme směs z jablek.
Navrch ještě nastrouháme citrónovou kůru.
Takto připravené spirály dáme na pečicí papír.
Pečeme na 180°cca 20 minut.