Go Back

Mini cheesecaky

Cook Time 50 minutes
Servings 12 porcí
Calories 320 kcal

Ingredients
  

Korpus

  • 125 g rozmixovaných vlaškých ořechů
  • 200 g rozmixovaných kešu
  • 50 g kokosu na hrubo mletého
  • 60 g změklého másla
  • 2 lžičky skořice

Náplň

  • 150 g mascarpone
  • 90 g zakysané smetany 18 %
  • 75 g tučného tvarohu
  • citrón
  • 3 vejce

Na ozdobu

  • zakysaná smetana
  • citrón
  • lyofilizované maliny

Instructions
 

  • Smícháme ingredience na těsto a uhněteme. Necháme chvíli odležet.
  • Potom vmačkáme do formiček, propícháme vidličkou a dáme péct na 15 minut na 180 °C.
  • Mezitím si vše smícháme na náplň.
  • Naplníme formičky a pečeme 15 minut na 200 °C, poté snížíme na 110 °C a pečeme dalších 20 minut. Nakonec troubu vypneme, trochu otevřeme dvířka a necháme dojít.
  • Necháme přes noc ztuhnout v chladu. Vršek potřeme zakysanou smetanou s kapkou citrónu a ozdbíme malinami.