Celerové pyré s nasekanými mandlemi

Celerové pyré s nasekanými mandlemi

Celerové pyré, které vám na přípravu zabere jen chvilku. Cibulka s mandlemi dodá ještě lepší chuť.

 

 

Příprava receptu

Doba vaření: 20 min Počet porcí: 2 Počet kalorií: 230 kcal Makroživin: 5 g B, 11 g S, 11 g T kcal

Příloha, která vás příjemně překvapí!

 

Ingredience:

1 střední celer

20 g ghí

cibule

20 g mandlí

sůl, koriandr

 

Postup:

  1. Celer oloupeme, nakrájíme a dáme povařit, aby změkl.
  2. Mezitím si na pánvičce orestujeme cibulku na ghí.
  3. Rozmixujeme mandle nahrubo a přidáme k cibuli.
  4. Změklý celer rozmixujeme s lžící ghí a osolíme.
  5. Nakonec přidáme cibuli s mandlemi a ozdobíme koriandrem.

 

Opět se nejvíce hodí k dobrému masu!

 

Závěr a souhrn k vytisknutí

Celer oloupeme, nakrájíme na kousky a uvaříme doměkka. Rozmixujeme s ghí. Orestujeme si cibulku, přidáme mandle a ozdobíme pyré.

Celerové pyré s nasekanými mandlemi

Cook Time20 mins
Servings: 2
Calories: 230kcal

Ingredients

  • 1 střední celer
  • 20 g ghí
  • cibule
  • 20 g mandlí
  • sůl, koriandr

Instructions

  • Celer oloupeme, nakrájíme a dáme povařit, aby změkl.
  • Mezitím si na pánvičce orestujeme cibulku na ghí.
  • Rozmixujeme mandle nahrubo a přidáme k cibuli.
  • Změklý celer rozmixujeme s lžící ghí a osolíme.
  • Nakonec přidáme cibuli s mandlemi a ozdobíme koriandrem.

 

No Comments

Post A Comment