Go Back

Creamy apple pie

Cook Time 1 hour 5 minutes
Servings 8 porcí
Calories 320 kcal

Ingredients
  

Korpus

  • 100 g rozmixovaných kešu
  • 100 g rozmixovaných mandlí
  • 50 g kokosové mouky
  • 50 g másla
  • 2 lžičky skořice
  • 2 vejce

Náplň

  • 2,5 jablka
  • 200 g zakysané smetany
  • 2 vejce
  • 30 ml kokosového mléka

Instructions
 

  • Smícháme ingredience na korpus, vytvoříme těsto a necháme v ledničce chvíli ztuhnout.
  • Vymažeme formu, vmačkáme tam těsto, propícháme vidličkou a pečeme na 10 minut na 175 °C.
  • Připravíme si náplň. Nakrájíme jablka a vyskládáme je na hotový korpus.
  • Zakysanou smetanu vyšleháme s vajíčky a mlékem a nalijeme na jablka.
  • Posypeme skořicí a pečeme na 125 °C 15 minut, poté zvýšíme na 175 °C a pečeme dalších cca 40 minut.