Go Back

Zeleninové lasagne

Cook Time 40 minutes
Servings 4
Calories 380 kcal

Ingredients
  

  • 1/2 Hokkaidó dýně
  • 1/2 cukety
  • 1/2 lilku
  • 4 rajčata
  • 400 g hovězího masa
  • 125 g mozzarelly
  • 60 g parmazánu
  • olivový olej

Instructions
 

  • Cibuli nakrájíme na kostičky a uděláme dozlatova na pánvičce na másle/sádle.
  • Přidáme nakrájená rajčata a povaříme.
  • Na druhou pánvičku dáme hovězí maso, osolíme, opepříme.
  • Zeleninu nakrájíme na plátky.
  • Připravíme si nádobu na zapékání.
  • Na dno dáme cuketu, dýni, lilek, plátky česneku.
  • Osolíme a pokapeme olivovým olejem.
  • Poté přidáme část hovězího masa a další plátky zeleniny.
  • Přidáme rajčata a další maso.
  • Nahoru naskládáme plátky cukety a nakonec mozzarellu.
  • Posypeme parmazánem a dáme zapéct cca na 45 minut na 180 °C, dokud není zelenina měkká.