Go Back

Dýňové noky se sýrovou omáčkou

Cook Time 6 minutes
Servings 4
Calories 630 kcal

Ingredients
  

Na gnocchi:

  • 125 g dýňové mouky
  • 175 g vlašskoořechová mouka
  • 1 vajíčko
  • 150 ml vody
  • 1 lžička soli
  • olivový olej na vaření gnocchi

Na omáčku:

  • 150 ml smetany 33 %
  • 150 g gorgonzoly

Navrch:

  • 80 g uzeného lososa
  • rukola, rajčata

Instructions
 

  •  Mouky, vejce, vodu a sůl smícháme a vytvoříme těsto.
  • Poté tvoříme kuličky, které lehce promáčkneme vidličkou.
  • Dáme do vroucí vody cca na 6 minut.
  • Na pánvičce necháme rozpustit gorgonzolu spolu se smetanou.
  • Touto omáčkou pak polijeme noky, přidáme uzeného lososa a zeleninu.