Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Dýňový cheesecake
Print Recipe
Pin Recipe
Cook Time
45
minutes
mins
Servings
12
porcí
Calories
390
kcal
Ingredients
Korpus:
170
g
vlašských ořechů
80
g
blanšírovaných mandlí
80
g
másla
20
g
kokosu
lžička
skořice
Náplň:
400
g
dýňového pyré
250
g
mascarpone
250
g
tučného tvrohu
250
g
zakysané smetany
3
vejce
1
žloutek
sladidlo dle chuti
Instructions
Ořechy rozmixujeme, přidáme k ostatním ingrediencím na těsto a vmačkáme do formy (okraj cca 2 cm).
Dáme péct na 10 minut na 180 °C
Dýni nakrájíme, povaříme doměkka a rozmixujeme.
Smícháme s ostatními ingredience na náplň, rozmixujeme a vlijeme na korpus.
Pečeme 15 minut na 200 °C, poté snížíme na 110 °C a pečeme dalších 20 minut. Troubu vypneme a necháme s pootevřenými dvířky 2 hodiny dojít.
Poté vložíme do ledničky a necháme přes noc ztuhnout.